Veel gestelde vragen


1) Welke levertijden hanteert Cube4U?

Na ontvangst van je bestelling gaan we direct aan de slag. En hoewel alle zuilen en kubussen maatwerk zijn zorgen we toch dat ze in 1,5 week klaar zijn!

2) Leveren jullie ook aan particulieren?

Jazeker. Iedereen kan een gepersonaliseerde zuil via onze website bestellen, zowel particulieren als zakelijke klanten.

3) Is er ook een showroom?

Cube4U heeft een werkplaats en een magazijn maar geen showroom of winkel die je kunt bezoeken. We werken namelijk via een netwerk van verkooppunten van meubelwinkels, kadoshops, etc. die onze producten onder de aandacht brengen. En elke maand komen er weer winkels bij die met de zuilen van Cube4U hun klanten iets unieks willen aanbieden.

4) Waar kan ik een kortingscode krijgen?

De winkels waarmee we samen werken hebben ieder een eigen winkelcode. Dit is ook de code waarmee je 10% korting krijgt op je bestelling. Daarnaast weten wij d.m.v. deze code via welke winkel je bij ons terecht bent gekomen.

5) Hoe worden jullie producten bezorgd?

We pakken de zuilen degelijk en met zorg in om ze vervolgens door onze vaste vervoerder te laten bezorgen. Vooraf krijg je dan uiteraard een melding zodat je weet wanneer we komen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je zuil zelf op te halen in ons magazijn.

6) Welke betaalmogelijkheden zijn er?

We willen het hele proces kort en simpel houden en werken daarom met iDeal als betaalmiddel. Dit werkt makkelijk en veilig!

7) Van welk materiaal worden de zuilen van Cube4U gemaakt?

De zuilen worden gemaakt van MDF maar dan van de beste soort. Het is namelijk een MDF type met een harde persing van vochtwerende kwaliteit, type V313. Dit is niet de goedkoopste oplossing maar zo kunnen we het graveren met perfect resultaat uitvoeren en ziet ook uit eindresultaat van het spuitwerk er simpelweg goed uit.

8) Zijn Cube4U zuilen ook voor buiten geschikt?

Hoewel we dus werken met een vochtwerend MDF type zijn de zuilen bedoeld voor binnen gebruik. Ook de lak die we spuiten (een watergedragen interieurlak) is bedoeld voor binnen. Maar voor tijdelijk gebruik buiten (bruiloft, beurs, etc) kunnen de zuilen natuurlijk best een dagje buiten staan, ook als ze dan een keertje nat worden.

9) Hoeveel bedragen de bezorgkosten?

De bezorgkosten bedragen € 19,00 voor Nederland en België. Afhalen in ons magazijn kan natuurlijk ook.

10) Hoe kan ik een zuil met een naam of tekst erin bestellen?

Dit werkt heel simpel. Klikt namelijk op de knop 'start met ontwerpen', kies de zuilafmeting en kleur en geef je tekst in. Als je hiermee klaar bent kun je de zuil bestellen en weten wij wat we voor je moeten gaan maken.

11) Kan een bestelling geretourneerd worden?

Cube4U zuilen zijn altijd specifiek maatwerk en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Maar mocht er (en dat komt gelukkig haast nooit voor) iets zijn met je bestelling zoals een vervelende transportschade dan lossen we dit in overleg met elkaar op. En als een nieuwe sokkel de oplossing is dan doen wat dat zonder moeilijk te doen!

Staat je vraag er niet bij? Stuur een dan gerust een mailtje, we antwoorden altijd binnen 1 dag!